středa 13. července 2016

Hraniční přechod Berehovo - Beregsurányi (UA - H)

Vyzkoušeli jsme rychlý Ukrajinsko Maďarský hraniční přechod Berehovo - Beregsurányi. Celý původní článek naleznete zde: http://zakarpatska.blogspot.cz/p/hranicni-prechody.html, nahoře je doplněný o mapku a informace o tomto hraničním přechodu a hraničním přechodu Solotvino.

3 komentáře:

  1. Vetsi nesmysly co jsou na techto strankach jsem fakt necetl. Vubec neverte (asi to stejne autor smaze) tomu, co se zde pise. Ubla-Bereznyj zadna zajizdka do hor neni. Na hranicich se domluvite na obou stranach aby vas prednostne pustili pokud vezete dite. Vlastni zkusenost. Nejednou me zastavili policajti na dejchani. Maj digitalni tester a pokud jste nic nepili,nic neni zmanipulovaneho. Samozrejme zkouseji predem to,aby jste jim zaplatili,coz jenom slaboch udela,aby nemel problem. Ba naopak,clovek musi tomuto vzdorovat. Pan asi nebyl dale nez v Kolocave. Daji se vybirat prachy vsude, autem jsem byl v Kyjeve,Odesse, atd... Mam to projety krizem krazem. Tyhle informace na techto strankach jsou zavadejici a autor chce spise Ukrajinu zesmesnit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor, má zkušenost je přesně opačná, než Vaše a to jsem také Ukrajinu projel křížem krážem a na Zakarpatské jsem byl tuším 7x ;)
      Pročtěte si fóra a zjistíte, že Vaše zkušenost s dítětem je pravděpodobně ojedinělá. Za nesmysly vlastní zkušenost nepokládám.

      Vymazat
    2. PS nejste ukrajinský policajt / slovenský celník:D

      Vymazat